Prvi letošnji uspehi mlajših ekip

V novo leto smo zakorakali tudi pri mladinskih tekmovanjih in naše ekipe že žanjejo prve zmage ali pa vsaj igralne izkušnje.

V soboto je naša prva ženska članska ekipa prišla do novih točk v drugi ligi! V domači dvorani je brez večjih težav tokrat premagala ekipo VOLLEYBALLjuljana z rezultatom 3:0 in tako so naše punce potrdile tretje mesto na lestvici. Za drugouvrščenimi mestnimi rivalkami ŽOK Triglav Kranj zaostajajo le dve točki in v soboto jih lahko na medsebojnem obračunu že prehitijo! Vabljeni na mestni derbi 21.1. ob 18h v ŠD Zlato Polje!

Druga ženska članska ekipa je doma igrala proti krepko vodilni ekipi 3.DOL zahod – POK Krško. Gostje so upravičile vlogo favoritinj in s 3:0 (-18,-21,-20) odpravile Triglavanke. Po besedah trenerja Zmaga Hafnerja so “bile domače igralke ves čas blizu, vendar je bilo zaradi prevelikega števila lastnih napak to največ, kar smo lahko naredili.” Triglav Kranj II tako zaseda četrto mesto na lestvici, nove točke pa bodo iskale 21.1. na gostovanju v Portorožu.

Druga moška članska ekipa je morala na domačem parketu po napetem boju in petih nizih žal priznati premoč gostom iz Maribora. Štajerci so peti niz osvojili s 17:15 in se tako veselili dveh novih točk, Vet4Pet Triglav pa ostaja na četrtem mestu. V soboto, 21.1., bodo gostovali pri vodilnih Kamničanih.

Najmlajši Triglavani so se za vikend merili proti vrstnikom v Radovljici. V prvi tekmi so izgubili proti Bledu z 2:1, v drugi tekmi pa so prikazali prepričljivejšo predstavo in premagali Kamničane z 2:0. Trener Janez Mohar: “Bravo mularija!”

Prva ekipa starejših deklic je v soboto nadaljevala s tekmovanjem v drugi ligi. Po nerazpoloženi in brezidejni igri je morala žal priznati premoč nasprotnicam. Z rezultatom 2:0 so naša dekleta najprej izgubila proti Calcita Volley-u, potem pa z rezultatom 2:1 še proti Krimu.

Mladinke so odigrale turnir v Hrvatinih. Tudi one so kljub na trenutke borbeni in lepi igri vknjižile dva poraza – proti Ankaranu z rezultatom 2:1 in proti Luki Koper z rezultatom 2:0.

Kadetom pa je uspelo prav nasprotno. Na turnirju v domači dvorani na Planini so na veselje trenerja Aleša Hribarja igrali bolje od vseh svojih dnevnih nasprotnikov in zabeležili dve zmagi za začetek leta 2023.