Prvi tempo

Odbojkarska zveza Slovenije in klubi, ki nastopajo v modri skupini lige Radenska Classic so se odločili, da bodo skušali odbojko še bolj približati gledalcem širom po Sloveniji in so pristopili k projektu Prvi tempo. Oddaje bodo nastajale v produkciji studia Video Oskar in bodo predvajane na Šport TV.

Serija oddaj o odbojki bo v osmih nadaljevanjih skušal predstaviti vseh 6 nastopajočih klubov, dogajanje v modri skupini in na koncu še končnico državnega prvenstva v dvoranski odbojki za moške. Serija, ki jo bo predvajala Šport TV na svojem 2. programu Š2 (www.sport-tv.si, se bo začela s prvo oddaja 23. februarja in bo v večjem delu posvečena ekipi Calcit Volleyball oz odbojkarskemu klubu iz Kamnika. Nato se bodo vsak teden predstavili še preostali klubi modre skupine, dve oddaji pa bosta posvečeni končnici državnega prvenstva.

Nadaljevanja bodo sledila vsak torek ob 18. uri. Za tiste, ki si oddaje ne boste mogli ogledati v premiernem terminu bo na sporedu še nekaj ponovitev. Atraktivno napovedno špico pa si že lahko ogledate tukaj:

{mpg width=”350″ height=”240″}prvi_tempo2{/mpg}