Rekreativni turnir trojk Kranfest 2010

Kranfest_2007_006-800Spodaj so podatki za turnir 2010. Letošnji turnir se bo odvijal v četrtek, 28. julija 2011. Več podatkov na http://www.oktriglav.si/index.php?option=com_content&view=article&id=381:turnir-meanih-trojk-kranfest-2011

Tudi letos se bo uvod v državno prvenstvo v odbojki na mivki Astec beach volley open pričel že v četrtek, 29. julija, s tradicionalnim turnirjem mešanih trojk Kranfest 2010.

Na turnirju lahko sodelujejo trojke poljubnih kombinacij igralcev in igralk, vendar bo v vsakem dvoboju ekipa z več igralkami začela vsak niz s točkovno prednostjo, ki bo določena glede na sistem tekmovanja.

Da bo turnir zares rekreativen, na njem ne smejo nastopiti igralci, ki so v letošnji sezoni igrali v prvi ali drugi državni odbojkarski ligi. Za igralke omejitev ni.

Turnir se bo odvijal po sistemu dvojne eliminacije, pričetek je predviden ob 15. uri z zborom ekip (oz. vsaj predstavnikom) in žrebom ob 14. uri na ploščadi MO Kranj. Zagotovljene so bogate praktične nagrade.

Ekipo lahko prijavite na naslov info@oktriglav.si ali na telefon 040 570 068. Prijavnina znaša 30 EUR na ekipo. V prijavo vključite imena in priimke članov in članic ekipe, njihove rojstne datume in ime ekipe. Število mest je omejeno, zato priporočamo, da se prijavite čim prej.