Starejši dečki Astec Triglav s polovičnim izkupičkom.

 

st-deki2011-12_1pKranj, 20. novembra. V ŠD Planina je danes potekal kvalifikacijski turnir za starejše dečke. Triglavani so dosegli polovični izkupiček saj so v prvi tekmi premagali ekipo SEP Mokronoga z 2:0, nato pa izgubili z igralci Krke prav tako 2:0.

V prvi tekmi so se domači orli pomerili z že znano ekipo iz Mokronoga in brez težav držali vse niti igre v svojih rokah in zmagali z 2:0.

 

V drugi tekmi so na nasprotni mreži stali igralci iz Novega Mesta, s katerimi so se v tej sezoni srečali prvič. Kljub tihi želji po zmagi tudi v tej tekmi, se je kmalu izkazalo, da so premočan nasprotnik, saj so prevzeli pobudo že v samem začetku in diktirali tempo in potek igre skozi celotno tekmo in zasluženo slavili z 2:0.

 

Domači orli: Bertoncelj Nace, Čalič Anej (L), Golob Vid (C), Gorjanc Črt, Jarc Mark, Josipovič Maks, Likozar Gašper, Maček Jan, Pleša Jernej, Razinger Jagodic Lan, Repič Klemen, Šteblaj Luka. Trener: Kern Matjaž.

 

Ekipa se zahvaljuje tudi navijačem za podporo s tribun.

 

Rezultati kvalifikacijskega turnirja v Kranju:

Astec Triglav – SEP Mokronog    2:0
MOK Krka – ŠD Brezovica          2:0
MOK Krka – Astec Triglav          2:0
SEP Mokronog – ŠD Brezovica    2:0

 

Na spodnji povezavi si lahko ogledate rezultate prejšnjih turnirjev, razpored prihodnjih in lestvico na kateri domači orli zasedajo tretje mesto:

http://www.odbojka.si/tekmovanja2011/11_std/11_ki/tekmovanja2011/11_std/11_ki/11_kiQB