Starejši dečki iz Mokronoga brez točk

st-deki2011-12_1pMokronog, 4. decembra. V ŠD Mokronog je danes potekal kvalifikacijski turnir za starejše dečke. Triglavani so doživeli dva poraza. Boljši sta bili ekipi Brezovice in Kostanjevice.

ASTEC TRIGLAV : ŠD BREZOVICA 0:2 (22:25, 22:25)

V prvi tekmi so se Triglavani pomerili z zadnje uvrščeno ekipo na lestvici, ŠD Brezovico, ki je danes prijetno presenetila in zasluženo osvojila prvi zmagi in prehitela SEP Mokronog. Triglavani so začeli hladno, Brezovčani pa vroče in takoj prevesili rezultat v svojo korist in držali rezultatsko prednost do konca prvega niza (25:22). V drugem nizu so Triglavani poskušali z rotacijami na igralnih mestih, vendar je bil Brezovčan Zupančič nerešljiva uganka za blok in obrambo Triglavanov. Po vodstvu Triglava 19:18, so igralci iz Brezovice stopili na plin in zasluženo osvojili tudi drugi niz (25:22).

KOSTANJEVICA NA KRKI : ASTEC TRIGLAV 2:0 (25:12, 25:15)

V drugi tekmi je Triglavane čakal veliko močnejši nasprotnik iz Kostanjevice na Krki. Orli so se v tekmo podali sproščeno in se ob boljši igri nadejali manj bolečega poraza. Kostanjevica je brez večjih težav osvojila oba niza in slavila z 2:0.

 

Domači orli: Bertoncelj Nace, Josipovič Maks, Repič Klemen, Jenšterle Jan, Čalič Anej (L), Pleša Jernej, Jarc Mark, Razinger Jagodic Lan (C). Trener: Kern Matjaž.

 

Na spodnji povezavi si lahko ogledate rezultate prejšnjih turnirjev, razpored prihodnjih in lestvico na kateri domači orli zasedajo tretje mesto:

http://www.odbojka.si/tekmovanja2011/11_std/11_ki/tekmovanja2011/11_std/11_ki/11_kiQB