STAREJŠI DEČKI: na prvem turnirju B lige Triglavani prepričljivo do dveh zmag

Grb_za_clanke_-_NOVI.jpgKranj, 27.1.2013. V ŠD Planina je potekal prvi turnir skupine B v B-ligi starejših dečkov. Triglavani so v obeh tekmah prikazali zvrhano mero znanja in borbenosti in vknjižili vse 4 točke.

BLED ACH : ASTEC TRIGLAV 0:2 (11:25, 15:25)

Triglavani so bili veliko močnejši nasprotnik od vrstnikov z Bleda in so brez težav osvajali točko za točko, tako da ta priložnost dobila tudi igralca s klopi (Pernuš, Čalič), ki sta svoje delo perfektno opravila.

 

ASTEC TRIGLAV : KOSTANJEVICA NA KRKI 2:0 (25:17, 25:18)

V drugi tekmi so bili igralci iz Kostanejvice na Krki močnejši nasprotnik kot prejšnjo tekmo Blejci, vendar so domačini pristopili disciplinirano in prikazali željo po zmagi. Brez nihanj v igri in z zelo malim številom napak je bila igra tekoča in temu primeren je bil tudi rezultat. Pri začetnem udarcu je v prvem nizu blestel Josipovič, v drugem pa Ribič. Oba sta bila nezgrešljiva. Mladi Orli so obakrat naredili zadostno točkovno razliko, ki jim je omogočila, da so oba niza kontrolirali do konca. Pohvala tudi Repiču, ki se razvija v odličnega korektorja.

 

Nenazadnje pa pohvala celotni ekipi za disciplino in koncentracijo in s takim pristopom se lahko nadejajo lepih rezultatov in uspehov.

 

ASTEC TRIGLAV: Golob D. (L), Pernuš, Golob V., Čalič, Josipovič, Ribič, Repič ©, Žižmund, Goričan. Trener: Kern.

 

Ostale rezultate in razpored turnirjev si lahko ogledate na spodnji povezavi:

http://www.odbojka.si/tekmovanja2012/2012_dec/2012_dki/2012_dki_BB