Starejše deklice do prve zmage

V Ihanu je danes potekal turnir državnega prvenstva starejših deklic. Za Triglav Kranj so nastopile Ajda Bernard v vlogi kapetanke, ob strani so ji stale še Sara Andrejc, Neja Zarnik, Lara Darda, Ava Ovsenik, Ennea Zupan, Zala Zupan, Katja Mekuč, Maša Subotić in Donika Mehani pod vodstvom trenerke Petre Maček Zarnik.
Punce so se danes zares potrudile, nepričakovano so verjele vase in odigrale dve lepi tekmi s pozitivno energijo. Nekaj napak je bilo s prestopi na servisu in z dotiki mreže, kar je bilo v enem nizu žal odločilno.
Prvo tekmo, proti Jesenicam, so sicer izgubile a suvereno stopile na igrišče proti Radovljičankam in jih premagale v odločilnem, tretjem nizu. Prvi niz so vodile skoraj ves čas a na koncu naredile nekaj nepotrebnih, zmedenih napak in izgubile s 24:26. Drugi niz so ves čas  rezultatsko lovile Radovljico in na koncu le povedle ter končale s 26:24. Tretji niz je v celoti pripadel Triglavankam, od začetka do konca. Takoj so povedle s 5:1 in odločno zaključile s 15:9. Prikazale so res lepo igro, popolnoma drugačno kot na zadnjem turnirju na Jesenicah. Zato jim iskreno čestitamo za prvo zmago!