Starejši dečki in deklice bodo nadaljevali tekmovanje v B ligah

Starejše deklice in starejši dečki so na zadnjih turnirjih predtekmovanja doživeli po 2 poraza, čeprav z igro niso razočarali in so se dobro zoperstavili nasprotnikom.

Dekleta so se v Škofji Loki na zadnjem turnirju kvalifikacij za starejše deklice, pomerile najprej proti domačinkam in klonile z 2:0. Drugo tekmo, proti Jeseničankam pa so se odlično borile in prvi niz zmagale gladko, v drugem nizu pa nekoliko popustile a vseeno izgubile na razliko. V tretjem pa je močan servis nasprotnic odločil in naša dekleta so izgubila še drugo tekmo. Škoda, da niso imele več sreče. Čestitke dekletom in veliko uspeha v B ligi!

Fantje so bili na turnirju v Kamniku pred težko nalogo, saj so morali za napredovanje zmagati v obeh tekmah. V prvi tekmi so po maratonski borbi klonili proti domači ekipi Calcit Volley z 2:1. Boljši so bili v prvem nizu, v drugem pa nesrečno izgubili na razliko. Domačini so bili boljši v tretjem odločilnem skrajšanem nizu. V drugi tekmi, ki ni odločala več o uvrstitvi v nadaljnje tekmovanje, pa je bila bolja ekipa Brezovice z 2:0.