Triglavani se že vneto pripravljajo na novo sezono!

uko_kropa_20120115_1552519757Kranj, 30. avgusta. Igralci prve ekipe Astec Triglava se že vneto pripravljajo na začetek nove sezone. Ekipa je pred letošnjo sezono doživela kar nekaj sprememb  v igralski zasedbi in strokovnem štabu. Mesto glavnega trenerja je prevzel Matej Maček, njegov pomočnik je Nik Krivec, Matej Dolenc bo še vedno skrbel za fizično pripravo. Pred začetkom državnega prvenstva, ki se bo začelo 6. oktobra (nasprotnik Triglavanov, ki bodo prvo tekmo odigrali v ŠD Planina bodo igralci Salonita Anhovo), bo v soboto 22.9.2012 v Kranju tudi tradicionalni mednarodni turnir Cores cup 2012.

Za našimi odbojkarji je po aktivnem prehodnem času, ko so igralci vadili po posebnem programu že preko 20 treningov, ki jih stalno kombiniramo tudi z vadbo v fitnesu.

Klub je zapustilo kar nekaj igralcev, ki so odšli v različne slovenske klube. Dalibor Šmitran v Maribor, Danijel Pokeršnik v ekipo Calcita iz Kamnika, Marko Potočnik k Črnučam, Blaž Jan pa se je posvetil študiju. Trener dr. Tine Sattler je sprejel trenerski izziv v tujini. Pred letošnjo sezono v klubu nismo pretirano zapravljali za igralske okrepitve, saj smo v skladu z dolgoročno strategijo kluba prvi ekipi priključili 4 mlade igralce, ki so vzgojeni v našem klubu (Jan Klemenčič in mladinci Aljaž Mrak, Svit Hafner, Miloš Jovanov), znova pa je Triglavan postal tudi Simon Bilandžić, ki je preteklo sezono igral v ekipi UKO Kropa.

Triglavane v naslednjem tednu čakajo prve pripravljalne tekme in sicer se bodo v TOREK, 4.9., ob 20. uri v domači dvorani pomerili z igralci UKO Krope, v SOBOTO, 8.9., pa odhajajo na turnir v Novo mesto, ko bodo njihovi nasprotniki igralci domače MOK Krke in Šoštanja Topolšice. Turnir se bo pričel ob 10. uri.

“NOVINCI” V PRVI EKIPI:

Bilandi Klemeni-1
Simon Bilandžić Jan Klemenčič

Milo_Jovanov

Mrak-1 Svit
Miloš Jovanov Aljaž Mrak Svit Hafner