V 3.DOL tesen poraz deklet in zmaga fantov

Zaradi finalnega turnirja košarkarskega Pokala Slovenije za ženske sta bili obe tekmi 3.DOL zahod že v petek zvečer. Dekleta so po hudem boju izgubila z mestnimi tekmicami 3:2, fantje pa so premagali Ljubljana Volley s 3:1.

V 16. krogu 3 dol za ženske pomerili ekipi iz Kranja in sicer Triglav Kranj in ŽOK Triglav Kranj II. V uvodnem setu so bolje začele gostiteljice in zmagale z rezultatom 25:21. Drugi in tretji sta po izenačeni igri v končnici pripadla gostjam v obeh je ob zaključku semafor kazal rezultat 23:25V četrtem, so veter v jadra, zopet ujele domačinke in tako izenačile rezultat na 2:2 v setih. V odločilnem petem sta ekipi, v tekaškem žargonu, tekli z ramo ob rami in tudi zaključili sta ga z minimalno razliko v korist ekipe ŽOK Triglav z rezultatom 15:17Za prikazano igro si obe ekipi zaslužita čestitke.

Nove tri točke za ekipo Triglava v 3. DOL. V 19. krogu so bili domači igralci boljši od ekipe Ljubljana volley 2 z rezultatom 3:1 v nizih (25:19, 26:28, 25:14, 25:18).Domači igralci so prišli do zmage ponovno s kolektivno igro, kjer je vsak posameznik prispeval pomemben delež k skupnemu uspehu. Za ekipo Triglava so igrali: Gregor Pernuš, Bor Omejc, Žak Lukšič, Miha Osojnik, Andraž Stružnik, Matic Fajfar, Filip Kalan in Jure Glamočanin.