V Novem Sadu proti Vojvodini

Kranjčani so svojo mini turnejo po Srbiji začeli s prijateljsko tekmo v Novem Sadu proti najtrofejnejšemu srbskem klubu OK Vojvodina.
Tekma je potekala v znamenitem kompleksu SPENS.

Triglavani so tekmo začeli v postavi brata Kök, Planinc, Bregant, Tučen, Rezar, Toman na liberu.
Začetek tekme je bil izenačen do 16. točke, nato je sledilo obdobje domačinov, ki so 1. niz dobili 25-18. V drugem nizu je namesto Mateja Köka vstopil Lužovec. Kranjčani so po zaostanku 6 točk preobrnili rezultat in dobili niz s 25-23, zadnjo točko pa je prispeval Tučen.
V 3. nizu so kranjčani igrali zelo dobro in vodili pri rezultatu 21-17, nato pa so gostje s serijo odličnih servisov izenačili in na koncu 25-23 niz tudi dobili. Triglav je v nadaljevanju nekoliko premešal ekipo, vstopila sta Jenko in Mali ter podajalec Beravs in Kranjčani so uspeli s 25-22 izenačiti stanje v nizih na 2-2. Končna zmaga na tej tekmi pa je vendarle ostala doma, saj so v 5. nizu ves čas prevladovali domačini in s 25-19 zaključili tekmo v svojo korist.

Dosežene točke za Kranjčane: Planinc 19, Bregant 15, Tučen 10, Mali 9, M. Kök 3, A. Kök 5, Lužovec 5, Rezar 5, Jenko 4, Beravs 3.