V soboto proti državnim prvakom

Hiša na kolesih Triglav igra v soboto, 2. februarja ob 17:30 uri, proti ACH Volley-u. Gostujoči odbojkarji bodo v Kranj prišli praktično direktno iz Moskve, kjer so danes igrali tekmo CEV Champions League proti ekipi Zenita iz St. Petersburga in izgubili s 3:0.

Domači se dobro zavedajo, da bo težko karkoli iztržiti proti favorizirani gostujoči ekipi, s katero imajo pretežno negativni izkupiček. Zadnjo zmago proti aktualnim državnim prvakom so Kranjčani dosegli v sezoni 2017/18 v modri skupini, ko so v Kranju razveselili množico domačih navijačev z zmago 3:2. Tako v pretekli sezoni, kot tudi v prvi tekmi tekoče sezone pa so zmagovali Ljubljančani po tekočem traku.

Kljub temu se ekipa iz gorenjske prestolnice ne misli predajati v naprej. Fantje si želijo prikazati čim boljšo igro, z dobro obrambo, ki ji poveljuje novi prosti igralec Miha Plot, pa izkoristiti vse ponujene priložnosti.

Na tekmi bo poskrbljeno tudi za sprostitev gledalcev, saj si bodo lahko ogledali nastop plesalk Plesnega kluba Tinča, prav tako pa bomo razglasili zmagovalca nagradne igre Hiše na kolesih, ki poteka na Facebook profilu OK Triglav Kranj

Nagradna igra – pravila na @OKTriglavKranj