V soboto Triglavani v Šempetru

Thumbnail PreviewKranj, 16. oktobra. V soboto, 17.10.2009 bo v 5. krogu 1. državne odbojkarske lige Radenska Classic ekipa kranjskega Astec Triglava gostovala pri SIP Šempetru. Tekma v vroči dvorani OŠ Šempeter se bo začela ob 19. uri, delilca pravice pa bosta Adrovič iz Kamnika in Jovanovič iz Komende. Vabimo čim več kranjskih navijačev, da pridejo navijat za Astec Triglav tudi v Šempeter.

Odbojkarji iz Šempetra so v letošnjo sezono startali z višjimi cilji in so zato tudi kar precej spremenili kadrovsko zasedbo ekipe. Med drugim sta v njihove vrste prišla tudi igralca, ki sta kar nekaj zadnjih sezon dala velik pečat tudi igri in uspehom kranjskega Astec Triglava – podajalec Marko Bojinović in korektor Miha Verbič.
Tako Šempetrani kot Kranjčani ciljajo v zgornji del tabele, kar bi jim omogočilo tudi nastopanje v modri skupini v drugem delu prvenstva. Pot do tega cilja je seveda še dolga, saj je prvi del ligaškega tekmovanja šele na  slabi četrtini. 
Kranjčani in Šempetrani so se srečali 2x tudi v pripravljalnem obdobju, kjer so bili v prvi tekmi boljši Savinjčani, druga tekma pa ni dala zmagovalca.
Da pripravljalne tekme ne pomenijo veliko, so dokazali tudi Triglavani, ki so po dveh porazih z Galex Mirom na pripravljalnih tekmah, prejšnji teden slavili v Murski Soboti. Kljub temu in glede na do sedaj prikazano imata ekipi dokaj enake možnosti za zmago, v prednosti j //