Vabilo na rekreativni odbojkarski turnir

Rendes-vousKranj, 18. marca. Kavarna in slaščičarna Rendez–vous in ŠPORT BAR, Kranj, vas vabita na rekreativni turnir v dvoranski odbojki za moške in ženske ekipe, ki bo potekal v nedeljo, 27. 3. 2011 v Športni dvorani Planina v Kranju. Prijavnina znaša 60 € za posamezno ekipo, kar vključuje igranje na turnirju, malico in napitek. Vse sodelujoče ekipe bodo prejele praktično nagrado, najboljše tri ekipe bodo prejele priznanja (plakete ali pokale).

Podelili bomo tudi praktične nagrade za najboljšega napadalca, organizatorja igre, prostega igralca in korektorja ter še nagrado za naj- navijača/ko. Podelitev bo po kočani finalni tekmi v Šport baru v dvorani.

Prijave lahko pošljete po el. pošti na naslov:

rendes-vous@siol.net

najkasneje do 25. 3. 2011 ali po tel.

031 631-501 Marko Bidovec.

Pravila:

1. Tekme se bodo odigrale po sistemu repesaža in sicer en (1) set do 25 (vsaka ekipa tako odigra najmanj dve tekmi). Od polfinala naprej pa se bo igralo na dva dobljena seta do 15. V primeru tretjega igranega seta, se tudi ta odigra do 15.
2. Ekipa lahko šteje največ osem (8) članov.
3. Igra se po pravilih OZS.
4. Uradna žoga je Mikasa.
5. Registrirani igralci 1. in 2. DOL ne smejo igrati, razen, če je od njihove zadnje registracije preteklo 3 ali več let (t.j. zadnja reg. v sezoni 2007/2008).
6. Posamezen igralec lahko nastopa samo za eno ekipo.
7. Žrebanje nosilcev in določitev razporeda bomo opravili pred turnirjem in boste o njem tudi pravočasno obveščeni.
8. Zbor ekip je do 9.00 ure.
9. Pričetek tekem 9.30.

ŠPORTNI POZDRAV!