Zadnji krog prve polovice – gostovanje pri Črnučah

V 9. krogu 1.DOL Hiša na kolesih Triglav gostuje pri Črnučah. 9. krog se je sicer začel že včeraj v Šoštanju, kjer so domači izgubili z ACH Volleyem, Kranjčani pa bodo igrali v soboto, 8. decembra, v letos novi dvorani OŠ Maksa Pečarja v Črnučah. Začetek te, za obe ekipi zelo pomembne tekme, ob 19:30. 

Črnuče so v zadnji domači tekmi premagale Calcit Volley in očitno znajo na domačem terenu biti še kako nevarni. Ekipa je igralsko v primerjavi s preteklo sezono oslabljena, vrzeli so popolnili z mladimi domačimi igralci, ki pa za zahtevnejši nivo igranja v 1.DOL potrebujejo še kar nekaj izkušenj. Črnuče so sicer na zadnjem mestu 1.DOL, za Hočami zaostajajo za točko. Prav Hoče in Panvita Pomgrad, ki sta pred njimi, igrata v tem krogu med seboj, tako da imajo Črnuče ob zmagi možnost, da si položaj na tabeli  popravijo.

Kranjčani se še vedno otepajo s poškodbami in boleznimi, tako da že dalj časa ne trenirajo kompletni. A zato nista cilj in motiv v soboto nič drugačna – osvojitev novih točk, s katerimi bi si nekoliko utrdili v sredini prvenstvene razvrstitve.

Tekmo bosta sodila Kamničan Franci Kramar in Dejan Jovanovič iz Komende.

V ŠD Planina bosta v soboto ob 14:30 dve tekmi: 

2.DOL zahod ženske: Triglav Kranj – Logatec

3.DOL zahod moški: Triglav Kranj II – MOK Kočevje

V dvorani Gimnazije Franceta Prešerna pa bo igrala druga ženska ekipa ob 17:00:

3.DOL zahod ženske: Triglav Kranj II – Piran II