Zadnji krog prve polovice rednega dela

V 1.DOL smo že na polovici prvega dela tekmovanja. V zadnjem krogu Hiša na kolesih Triglav gostuje v Črnučah. Zmaga proti Črnučam je tako rekoč imperativ, saj se drugače Kranjčanom obeta dno lestvice, kar pa pred novembrskimi gostovanji v Novem mestu in Murski Soboti ni preveč obetavno.

V zadnjem krogu proti Salonitu se kranjska ekipa ni mogla kosati z razigranimi Primorci, ki so predvsem z dobrimi servisi preluknjali kranjski sprejem, gostujoči podajalec pa je na račun dobrega sprejema (Salonit 53%, Kranjčani 38%)  svojih soigralcev preluknjal še kranjski blok. Lepo število žog so Čabarkapa, Peterlin, Vrtovec in tudi Tomič odigrali na enojni blok. To pa je seveda tako izkušena ekipa, kot je Salonit, znala izkoristiti.

Najbrž je res težko igrati, ko ti ne gre, ampak gledalci na tribunah pa vseeno pričakujejo več žara in borbe ter želje po zmagi, ki je na zadnji tekmi ni bilo opaziti oz. je med tekmo izginila. Če tega ne bo igrišču, bodo tudi tribune čedalje bolj samevale.

Kranjčane čaka sedaj kot vsako leto neugodni november. Tekme si bodo sledile v ritmu sreda – sobota, saj se že 13. 11. za Hišo na kolesih začne tudi pokalno tekmovanje, ko bodo domači gostili drugoligaša ŠD Braslovče. Tekma bo v sredo ob 20. uri v ŠD Planina.