Zavarovalnica Sava DP v odbojki na mivki Kranj 2020

 

Na tej strani najdete vse informacije o lokaciji, sporedu, rezultatih in prenosu Zavarovalnica Sava DP v odbojki na mivki Kranj 2020. Tradicionalno državno prvenstvo v Kranju že dolgo ni bilo tako močno – nastopili bodo vsi najboljši slovenski odbojkarji na mivki in skupno kar 44 dvojic!

 

Informacije glede dogodka in varovanja zdravja

Zavarovalnica Sava DP v odbojki na mivki Kranj 2020 bo izvedeno v skladu z aktualnimi navodili Ministrstva za notranje zadeve in Nacionalnega inštituta za javno zdravje. Organizatorji smo preučili vse možnosti, vendar moramo zaradi zagotavljanja varnosti in omejenih kapacitet prvenstvo žal izvesti brez tribun in gledalcev na prizorišču. Na označeno prizorišče dogodka bo dostop dovoljen samo igralcem, organizatorjem, sodnikom in drugim osebam z dodeljeno akreditacijo. Ob vhodu na prizorišče je obvezna:

  • registracija pri redarju z akreditacijo
  • razkuževanje rok
  • nošenje zaščitne maske

Skupek priporočil NIJZ in OZS

Mimoidoče opozarjamo, da organizator ne prevzema odgovornosti izven prizorišča, kljub temu pa pozivamo naj se ob morebitnem zadrževanju na hribu ob prizorišču in ostali okolici prizorišča držijo varnostnih in higienskih priporočil Nacionalnega inštituta za javno zdravje.

Ker smo letos žal primorani, da dogodek izvedemo brez gledalcev, bomo storili vse, da vam DP približamo da druge načine.
Povezava do spletnega prenosa se nahaja nižje na tej strani, veliko slik in posnetkov iz zakulisja pa lahko najdete na naših družabnih omrežjih:

Instagram: oktriglavkranj 
Facebook: DPMivka

 

Rezultati & prenos

Rezultati in spletni prenos so na voljo na tej povezavi.

Vse tekme glavnega dela turnirja lahko spremljate prek spletnega prenosa Sport.Zone, obe finalni tekmi pa si bo moč ogledati na drugem programu RTV Slovenija.

 

Spored

Državno prvenstvo se bo začelo 23. julija s kvalifikacijami, osrednji turnir pa bo odigran 24. in 25. julija. Kot vedno, bodo tekme skupinskega dela in četrtfinal odigrane v petek (24. julija), v soboto (25. julija) pa bomo spremljali polfinala ter boje za odličja. Ženski finale bo na sporedu v soboto ob 21:00, sledil pa mu bo moški finale kot zaključno dejanje prvenstva.

Razpored tekem, seznam ekip in skupine – ženske

Razpored tekem, seznam ekip in skupine – moški

 

Lokacija

Tradicionalni turnir, ki že vsa leta pričara pravo vzdušje plaže v središču mesta, letos ostaja na isti lokaciji. Parkirišče Stara Sava (Gregorčičeva ulica 8) je naravni avditorij v srcu Kranja s krasnim pogledom na Karavanke.

Del kvalifikacij in nekatere tekme skupinskega dela bodo igrane tudi na igriščih ŠD Fitko v Preddvoru (Hrib 4a, Preddvor).

 

Centralno igrišče:

 

Omejen dostop v soboto, 25.7.

V soboto, 25.7., od 14. ure  do 22. ure bo omejen dostop do prizorišča Parkirišče Stara Sava, saj bo v Kranju potekala kolesarska dirka “Po ulicah Kranja”. Trasa dirke bo potekala v bližini prizorišča, tako da bo možen dostop samo peš, parkirati pa bo možno na parkiriščih severno od Stritarjeve ulice (na zemljevidu zgoraj označena z rdečo črto), ki bo tudi zaprta zaradi dirke. Peš dostop do prizorišča bo možen mimo cestne zapore na križišču Stritarjeve in Gregorčičeve ulice (na zemljevidu zgoraj označena z modro črto).

 

Za igralce

Vse informacije o terminih, prijavi in sistemu tekmovanja se nahajajo v spodnjem dokumentu.

Zavarovalnica Sava DP Kranj 2020 informacije za igralce

Prijava je mogoča prek portala za odbojko na mivki.

Razpored tekem, seznam ekip in skupine – ženske

Razpored tekem, seznam ekip in skupine – moški