Astec Triglav še naprej zmagovito

Thumbnail PreviewKranj, 16. januarja. Astec Triglav je v 16. krogu lige Radenska Classic še dvanajstič zmagal. S 3:0 (13, 23, 10) so bili Kranjčani boljši od MTB Maribora, ki razen v drugem nizu ni nudil resnejšega odpora domači vrsti. Triglavani tako še naprej kandidirajo za visoko mesto po prvem delu prvenstva, čeprav tudi ostali trije tekmeci ne držijo križem rok in bo boj za razdelitev točk ob vstopu v drugi del prvenstva še zelo napet in negotov do zadnjega 18. kroga.

 

Kranj 16. januarja – Športna dvorana Planina. 250 gledalcev. Sodnika: Kamnik (Kotlje), J. Globačnik (Topolšica).

Astec Triglav: Ivartnik (L), Čulibrk8, Ambrožič, Bilandžić 11, Planinc 9, Antonić 2, Rop 11, Bežek, Potočnik 2, Štembergar Zupan 12, Berčič. Trener: Marko Brumen.

TB Maribor: Ju. Senekovič 1, Horvat 7, Mlakar, Ja. Senekovič, Srpak, Mikl, Vrabl, M. Škundrič 1, P. Škundrič (L), Udrih 4, Abraham 1, Mihajlovič 12, Cestnik 3. Trener: Teo Pajnik.

Triglavani so odlično odprli svojo prvo tekmo v letu 2010, saj so na servis Bilandžića povedli s 6:0 in gostujoči trener Pajnik je moral tako že na začetku tekme poseči v igro s pol minute odmora. Tudi ob prvem tehničnem odmoru se slika na igrišču ni spremenila. //