Prva tekma v jubilejnem letu

Thumbnail PreviewKranj, 15.januarja. Tudi za odbojkarje Triglava je konec novoletnega tekmovalnega predaha in tako bodo v jubilejnem letu 2010 odigrali prvo tekmo nadaljevanja državnega prvenstva v ligi Radenska Classic proti MTB Mariboru. Tekma bo v soboto, 16.1.2010, ob 18. uri v Športni dvorani Planina, sodila pa jo bosta Nataša Kamnik iz Kotelj in Jure Globačnik iz Topolšice.

 

Kranjčani so v prekinitvi prvenstva opravili intenzivni pripravljalni ciklus in hkrati odigrali tudi nekaj pripravljalnih tekem. Kakšna je pripravljenost ekipe za nadaljevanje prvenstva se bo videlo šele po nekaj tekmovalnih krogih, saj je pri igralcih še prisotna določena stopnja utrujenosti po napornih treningih.

Nasprotnik je tokrat zadnjeuvrščena ekipa MTB Maribora, ki je do sedaj zabeležila eno zmago in 14 porazov. Prav zato so se odbojkarji Maribora v zimskem prestopnem roku okrepili za nadaljevanje prvenstva in boj za morebitni obstanek v družbi najboljših, ki bo potekal v okviru “zelene” skupine. V ekipo se je po dolgotrajni poškodbi vrnil Gregor Horvat, ekipi pa sta se pridružila tudi izkušena Cestnik in Udrih iz Šempetra.