Astec Triglav v 3. krogu prvič gostuje

Thumbnail PreviewKranj, 9. oktobra. V 3. krogu 1.DOL Radenska Classic se bosta v soboto, 10.10.2009, v Murski Soboti v dvorani OŠ I ob 20. uri pomerili ekipi domačega Galex Mira in Astec Triglava. Glede na pokazano v prvih dveh krogih, so domači v precej boljši formi, čeprav jih pestijo poškodbe.

Triglavani so v zadnjem krogu uspeli doma premagati ljubljanski Duol, vendar trener Brumen s formo igralcev in prikazano igro še ni bil zadovoljen. Predvsem mlajši igralci še niso pokazali dobre pripravljenosti kot v nekaterih tekmah v pripravljalnem obdobju, tako da je tu še kar precej rezerve.

Picture Preview
Tomaž Horvat je bil na turnirju Combit nerešljiva uganka za Kranjčane


Proti Galex Miru bo za morebitni uspeh potrebno pokazati precej več kot v dosedanjih dveh tekmah, saj so Prekmurci kljub nekaterim poškodovanim igralcem v odlični formi. Predvsem Tomaž Horvat se je izakazal v obeh tekmah, še posebej v zadnji proti Ekipi Marchiol Vodi. Od njegove igre in od tega, kako se mu bodo Kranjčani zoperstavili v obrambi, bo precej odvisen tudi izid srečanja v Murski Soboti, pa tudi od tega, kako bo funkcioniral kranjski napad, kjer se bo Ropu in Bilandžiču moral pridružiti še kdo od mlajših soigralcev.
Tekma v OŠ I se bo začela ob 20. uri, potek pa boste lahko spremljali v živo prek naše spletne strani.