Deklice do prvih zmag v B ligi, dečki dvakrat uspešni v Kamniku

Druga ekipa starejših deklic je igrala na domačem turnirju in dosegla prvo zmago, prva ekipa pa je v sosednji dvorani Zlato polje prav tako vknjižila prvo zmago.

Dekleta druge ekipe so igrala pod vodstvom Saša Ropa in Luke Kejžarja. Po nekoliko slabšem izplenu teden dni nazaj na Jesenicah, so bile tokrat precej bolj uspešne in zasluženo osvojile prvo zmago proti ekipi Žirovnice.

Izidi v Gimnaziji Franceta Prešerna:

ŽOK Triglav Kranj II – Triglav Kranj II  2:0 (25:3, 25:7)

Žirovnica – Triglav Kranj II 1:2 (21:25, 25:5, 16:18)

Prva ekipa starejših deklic se je pod vodstvom trenerke Petre Maček Zarnik zopet vrnila na igrišča po daljšem premoru. Med tem so osvojile zahtevnejši sistem igre 6:2 in ga res presenetljivo dobro prvič odigrale.

Dvorana Zlato polje je gostila prvi turnir B lige skupine G, kjer so se dekleta OK Triglav Kranj najprej pomerila z ekipo Lubnika. To tekmo so odigrale igralke, ki so v kvalifikacijah manj časa preživela na igrišču. Nekoliko zmedeno so pričele, a skozi niz vse bolje nadaljevale do zmage v prvem nizu s 25:19. V drugem pa že bolj suvereno pustile Lubniku le do 14. točke. 

Drugo tekmo so naša dekleta igrala z ŽOK Triglav in prvi niz žal komaj izgubila na razliko s 24:26. Kar nekaj napak se je zvrstilo zaradi navajanja na nov sistem igre in punce so se povsem zmedle ter drugi niz prav tako prepustile nasprotnicam. Kmalu bodo nove priložnosti in srečno takrat!

Starejši dečki Triglava so igrali pod vodstvom trenerja Zmaga Hafnerja na turnirju B lige skupine D v Stranjah in bili dvakrat uspešni.

Rezultati:

Lubnik : Triglav Kranj  1:2 (23,-6,-12) 

Triglav Kranj : Calcit Volley  2:0 (9,19)