Ekipa Astec Triglava dvakrat izgubila

grb_za_clanke_nova

Bled, 28.januar. V 3.krogu »B« lige so kadeti  Astec Triglava gostovali na Bledu in z bledo, počitniško igro izgubili tekmi proti  ekipi Ach Volley in ekipi Prigo Brezovica in s tem zapravili vse možnosti  za osvojitev prvega mesta.

Ach Volley  : Astec Triglav 2:0 (25:18, 25:18)

Astec Triglav: Lužovec ©4, Hafner G. 2, Jovanov 2, Mrak 3, Hafner S. 5, Jerele , Perčič, Marolt, Turšič. Trener: Aleš Centa

V prvi tekmi 3.kroga sta se srečali prvouvrščeni ekipi, v kateri so domačini prepričljivo zmagali in nadigrali kranjčane v vseh odbojkarskih prvinah in zasluženo zmagali.

Astec Triglav : Prigo Brezovica 1:2 (19:25, 25;16, 12:15)

Astec Triglav: Lužovec ©3, Hafner G. 8, Jovanov 7, Mrak 5, Hafner S. 3, Jerele , Perčič 2, Turšič 4,Marolt. Trener: Aleš Centa

V drugi tekmi sta se drugič v zadnjih dveh tednih srečali ekipi Astec Triglava in Brezovice. Če so v prvi tekmi kranjčani prepričljivo zmagali potem lahko rečemo,da je bila druga tekma med tema dvema nasprotnikoma popolno nasprotje. Kranjčani so nadaljevali s svojo igro iz prve tekme in izgubili prvi set. Z boljšo igro v 2.nizu je ekipa Astec Triglava ta niz tudi dobila. Vodila do kočnice tretjega niza in na koncu izgubila tekmo in možnosti za osvojitev prvega mesta v »B«ligi.