Izzivi slovenske odbojke – vabilo

Logotip_SportForum_Slovenija_mPo velikem uspehu odbojkarjev slovenske ekipe ACH Volley, prihodnjo sredo, 17. marca 2010 v SportForum Slovenija pripravljajo prav poseben »odbojkarski« dogodek, imenovan SportForum, ki bo tokrat nosil naslov “Izzivi slovenske odbojke”. Skupaj z voditeljem »eventa« in razprave, Boštjanom Reberšakom (športni novinar, Radio Slovenija) se bomo v predvidoma uro in pol dolgem »forumu« dotaknili perspektive in izzivov slovenske odbojke, spregovorili pa bomo tudi o nekaterih perečih problemih, s katerimi se dandanes slovenska odbojkarska »scena« vsakodnevno srečuje. Tokrat bodo v razpravi, kot vedno doslej, gostili številne ugledne sogovornike kot so: – mag. Ivanka Mihelčič (ACH Volley),
– Mitja Koželj (OK Nova KBM Branik),
– Rok Satler (odlični slovenski odbojkar),
– Tjaši Artnik Knibbe (nekdanja odlična odbojkarica, danes novinarka časnika Dnevnik),
– Igor Dolinšek (Odbojkarska zveza Slovenije) ter
– Mitja Kmetec (predstavnik agencije Promina Sport in strokovnjak na področju BTL marketinga).
Kot tradicionalno se bo dogodek s pričetkom ob 18. uri zgodil v konferenčni dvorani Horus v Austria Trend Hotelu, ki se nahaja na Dunajski cesti 154 v Ljubljani (nekdanja Domina Grand Media hotel). Po zaključenem “forumu”, na katerem boste s svojimi mnenji, stališči, vprašanji lahko sodelovali tudi sami, pa vas v mladem »teamu« SportForum Slovenija vabijo še v hotelsko restavracijo, kjer bo na vrsti še neformalni del dogodka – druženje s pogostitvijo.
Dodatna_fotografija

Za lažjo evidenco udeležencev na tokratnem SportForumu pri organizatorju prosijo, da svojo brezplačno udeležbo predhodno potrdite na elektronski naslov info@sportforum.si oz. na telefonski številki 051/262-407, pozabili pa niso niti na parkiranje v času dogodka, zato vam v sodelovanju s podjetjem Parking d.o.o. omogočajo brezplačno parkirno mesto v garažni hiši WTC, iz katere je omogočen neposredni prehod v sam hotelski kompleks. Ljubitelji odbojke torej pozor, veliko je razlogov, da se v sredo pridružite odbojkarskim navdušencem na tokratnem SportForumu ter s svojo udeležbo prispevate svoj del k napredku v razvoju odbojke pri nas!  
 
Za vse ostale informacije o dogodku smo Vam z veseljem na voljo na spodnjih kontaktnih podatkih:
 
 
Matevž Brec, predsednik društva
 
SportForum Slovenija
Loncarska steza 4
1000 Ljubljana
 
Telefon: 051/262-407
E-pošta: info@sportforum.si
http://www.sportforum.si