Na zmago v Kamniku

Kranj, 16. februarja. Kranjčani gostujejo v sredo v 4. krogu tekmovanja v modri skupini Radenska Classic v Kamniku pri ekipi Calcit Volleyball. Kamničani so bili v tej sezoni v 1. DOL dvakrat poraženi, v Pokalu Slovenije pa so obakrat zmagali proti rivalom iz Kranja. V modri skupini podobno kot Astec Triglav tudi Calcit Volleyball še ni okusil zmage in je brez točk na zadnjem mestu razvrstitve. Kamniški odbojkarji so od zadnje tekme proti Kranjčanom malce zamenjali zasedbo, saj v ekipi ni več poškodovanega Kališnika, ki ga je zamenjal zimzeleni veteran Ribič, prav tako pa že nekaj tekme ne igra Makovec, tako da se je med sprejemalce preselil tudi libero Polančec.

Picture Preview

Seveda to še zdaleč ne pomeni, da bodo imeli Triglavani lahko nalogo. Ko sta se ekipi merili v pripravljalnih tekmah med zimsko prekinitvijo prvenstva, so bili Kamničani vselej uspešnejši, tako da se bodo odbojkarji Triglava morali pošteno zbrati potruditi, če bodo hoteli osvojiti točke v športni dvorani v Kamniku, kjer po tradiciji sicer igrajo dobro. Tekmo bosta sodila Miklošičeva in Kaltenekar, potek tekme pa boste lahko spremljali v živo na naši spletni strani, kakor tudi statistične podatke o (ne)uspešnosti obeh ekip.
{mpg width=”320″ height=”240″}prvi_tempo2{/mpg}

Kamničani bodo tudi prva ekipa, ki se bo predstavila na Šport TV v oddaji Prvi tempo. Oddaja bo na sporedu v torek, 23.2.2010 ob 18. uri na programu Š2. Podatke o vidnosti Š2 in ostalih programov Šport TV lahko najdete na http://www.sport-tv.si .