Pester odbojkarski vikend, člani gostijo Črnuče

Prihajajoči konec tedna spet ponuja bogat odbojkarski spored. V soboto igra Triglav v 1.DOL s Črnučami pomembno tekmo za učvrstitev položaja na lestvici, vrstili se bodo še nastopi v 3.DOL pri starejših in mlajših deklicah ter starejših dečkih.

V 1. DOL se je redni del tekmovanja že prevesil v drugo polovico. Kranjčani bodo odigrali s Črnučami že drugo tekmo, potem ko so v 1. krogu dokaj prepričljivo zmagali s 3:0 v dvorani Tivoli. Članska ekipa se še kar otepa s poškodbami, tako da bodo fantje tudi to soboto nastopili oslabljeni. To bo zadnja preizkušnja pred sredino povratno tekmo Pokala Slovenije v Murski Soboti, ko bodo Triglavani lovili tretjo uvrstitev na finalni turnir.

V 3. DOL zahod igrajo tako fantje kot dekleta doma v ŠD Planina. Fantje se bodo za nove točke borili z drugo ekipo Krke, dekleta pa tokrat čaka Neptun iz Kanala, ki zaseda mesto pred Triglavom – dekleta so namreč še vedno na odličnem 3. mestu v 3.DOL zahod.

Že dopoldne ob 9. uri bodo mlajše deklice Triglava odigrale prvi tekmi v 1. krogu DP v mini odbojki  na Bledu. Nasprotnice bodo DOORS Bled in Mladi Jesenice II.

V nedeljo imajo svoj zadnji nastop v kvalifikacijah DP starejše deklice – igrale bodo proti ŽOK Škofja Loka in Mladi Jesenice, fantje v enaki konkurenci pa bodo igrali v Kamniku proti domači ekipi in ekipi Brezovice. Obe tekmovanji se bosta pričeli ob 10. uri.