Kadeti in kadetinje v A ligi

Kadeti Triglava so nastopili na predzadnjem turnirju skupine C predtekmovanja v Kranju in z odliko opravili domačo nalogo saj so v zadnjih dveh nastopih dvakrat zmagali. Dekleta so v istem rangu tekmovanja v skupini I igrala na turnirju na Bledu in prav tako s 4 točkami potrdila uvrstitev v boljšo skupino tekmovanja kadetinj.

Kranjčani so bili na zadnjem turnirju v Kamniku dvakrat neuspešni, zato so bilo tokrat pred težko nalogo, saj si niso smeli privoščiti napake za napredovanje. Tokrat so zaigrali zelo dobro in premagali tako Žirovnico – 2:0 (12, 10)  kot v odločilni tekmi tudi Krko prav tako z izidom 2:0 (15, 22). Na domačem turnirju so fantje igrali izjemno v bloku in obrambi, kar pa so si omogočili tudi z dobrim serviranjem. Vsi fantje si zaslužijo pohvale za kolektivno igro. Za ekipo Triglava so nastopili Žak Lukšič, Matic Fajfar, Anže Jarc, Anže Šteblaj, Jure Glamočanin, Jakob Svetek, Jakob Urana, Žan Mencej, Enej Valjavec, Filip Kalan, Tim Benedik, Robert Verbič.

Prav tako so bila uspešna tudi dekleta, ki so  tekmovala na Bledu. Dekleta ekipe Triglav Kranj so se pomerila z ekipama Prochrom Comp iz Radovljice in ekipo Mladi Jesenice. Obe tekmi so Kranjčanke dobile z rezultatom 2:0 in se že uvrstile v A ligo.