V domači dvorani proti Krki

Thumbnail PreviewKranj, 13. oktobra. V 4. krogu 1. DOL Radenska Classic se bosta 14.10.2009 ob 20. uri v Športni dvorani Planina pomerila domači Astec Triglav in Krka iz Novega mesta. Tekmo bosta sodila Gril (Limbuš) in Seifried (Maribor). Domači se bodo po lepi zmagi v Murski Soboti, s katero so nekako izničili slab start v prvenstvo, borili za tretjo zaporedno zmago, s katero bi se še bolj utrdili v zgornjem delu prvenstvene lestvice pred nekaj pomembnimi tekmami v nadaljevanju prvenstva.

Novomeščani so v letošnjo sezono startali precej oslabljeni, saj so jih zapustili Bregant (Ekipa Marchiol Vodi), Pulko (Belgija), Antonić in Bilandžić pa sta okrepila Astec Triglav. Krkaši se tako letos zanašajo predvsem na domače moči. V Kranju bodo po vsej verjetnosti nastopili še dodatno oslabljeni, saj si je pred nekaj dnevi mladi podajalec Jan Brulec poškodoval gleženj in najbrž tudi na tej tekmi ne bo nastopil, tako da bo vlogo prvega podajalca prevzel 18-letni Martin Kosmina.

Picture Preview
Sašo Rop je bil v prvih treh krogih najboljši posameznik domače ekipe

Pri domačih je zdravstveno stanje zadovoljivo, če zanemarimo dejstvo, da Miloš Antonić še vedno okreva po poškodbi in nastopa z zaščitno masko. Ekipa je preteklo soboto prikazala zelo dobro igro, še posebej je šlo vse gladko v obrambi. Ob podobnem pristopu kot v Murski Soboti se za izid tekme ni bati, sploh še ob podpori domačih gledalcev, ki jih tudi tokrat vabimo, da napolnijo tribuno ŠD Planina v čim večjem številu. Za vse, ki si tekme ne boste mogli ogledati v živo, pa bo tudi tokrat na razpolago spremljanje rezultata in statistike v živo.