Zdaj je na vrhu Marchiol

Thumbnail PreviewKranj, 15. novembra. V zadnjem krogu prve polovice rednega dela lige Radenska Classic je v Novi Gorici v dvorani Balon domača Ekipa Marchiol Vodi premagala Astec Triglav s 3:1 (20, 14, -23, 20). Zmaga Marchiola je povsem zaslužena, saj so bili boljši od Kranjčanov zlasti v bloku in izvajanju začetnih udarcev. Komentarjev dela mož v belem si do sedaj na tej spletni strani nismo privoščili, tokrat pa je za kompletno podobo tekme potrebno dodati tudi nekaj besed o tem. Težko bi rekli, da je sojenje glavnega sodnika Dejana Perčiča (Kamnik) vplivalo na končni izid, si je pa privoščil nekaj potez v slogu stare jugoslovanske šole. Z nerazumljivimi odločitvami je nekajkrat prekinil nalet Triglavanov in uspel iztiriti celo drugače vedno korektnega kapetana gostov Saša Ropa. Da bi bila ironija še večja, mu je takoj pokazal tudi rumeni karton. Kranjčani imajo naslednjo priložnost že v torek, ko v Kranju v četrtfinalu Pokala Slovenije gostuje Calcit Kamnik.

Zvestim navijačem se opravičujemo, ker niso mogli spremljati rezultata v živo, saj zaradi težav s komunikacijsko opremo ta servis včeraj ni deloval.

Dvorana v športnem parku, gledalcev 300, sodnika: Perčič (Kamnik), Jovanovič (Komenda).
Ekipa Marchiol Vodi: Grut 19, Koncilja, B. Krivec 4, L. Krivec, Šmuc, Basaneže 6, Orel 6, Čabarkapa 16, Pepić 16, Bregant, Sirk(L). Trener: Vuković
Astec Triglav: Čulibrk 5, Bilandžič 5, Planinc 19, Antonič 1, Rop 8, Potoč //