14. Pokal Kranja 2018

V soboto, 15.9. in v nedeljo, 16.9. bo v Športni dvorani Planina že 14. Pokal Kranja, ki ga s pomočjo MO Kranj organizira domači odbojkarski klub, ki bo letos nastopil pod imenom blagovne znamke novega sponzorja Hiša na kolesih Triglav. Na turnirju bo nastopilo 6 ekip in sicer so se povabilu Kranjčanov odzvali SK Posojilnica Aich/Dob in UVC Graz iz Avstrije, Mladost Zagreb iz Hrvaške ter Mladi radnik in Spartak iz srbske Super lige.

Letos bo turnir še posebej dobro zaseden, saj se vse ekipe v tem obdobju intenzivno pripravljajo na začetek tekmovalne sezone. Kranjčani bodo to jesen nastopali le v domačih tekmovanjih, Mladost in SK Posojilnica sta oba državna prvaka, ki bosta nastopila tudi v Ligi prvakov, prav takko pa se za začetek državnih prvenstev pripravljata obe srbski ekipi in gostje iz Graza.

Vabimo vse ljubitelje odbojke, da si pridejo tekme ogledat. Sistem igranja bo vsak z vsakim, igralo pa se bo na 2 dobljena niza (v primeru neodločenega izida se igra še tie-break do 15. točke).

Vse tekme bodo spremljane z našimi standardnimi orodji (Live stat in Live score), poizkusno pa bomo oddajali tudi video v živo preko Facebook Live.

Spored in rezultati turnirja