3 DOL: Astec Triglav II porazil Prigo Brezovico!!

BulldozerTriglav2Brezovica pri Ljubljani, 13. marec 2012. Kranjčani so v prestavljeni tekmi 12. kroga 3 DOL zahod, gostovali pri ambiciozni ekipi Prigo Brezovica in po 5. nizih in 2 urah in 20 minutah igre iz Ljubljane odnesli zmago in 2. točki. Rezultat: Prigo Brezovica – Astec Triglav II 2:3 (22, -23, 23, -16, -10).


ŠD DUOL Brezovica. Gledalcev25. Sodnika: Saurin, Serec.

Prigo Brezovica: Slobodnik, Umek, Čot, Željeznov A., Željeznov V., Novak, Brumen, Korošec, Verčič, Ivančič -L, Erbežnik (C), Pečan -L, Šolinc, Mršič. Trener: Samo Brezočnik

Astec Triglav II: Marolt -L, Hafner S. 5, Kalan (C) 22, Klemenčič M. 4, Mrak 8, Klemenčič J. 19, Jovanov 12, Hafner G. 2, Ambrožič, Čebašek. Trener: Matej Maček

V tekmi, ki je bila igralcem Brezovice idealna priložnost, da nadoknadijo zaostanek za vodilno ekipo 3 DOL – SEP Mokronog, so več pokazali gostje iz Kranja, ki so zmagali s 3:2.

Bolj mlačen začetek orlov v 1 nizu, ki so ga nato tesno izgubili,  se je nadaljeval z izenačeno borbo v 2 in 3 nizu, ko so zmagovalca odločile neizsiljene napake, ki jih je bilo sploh pri Triglavanih preveč. Kljub temu so po izenačenju v nizih na 1:1 in zaostanku z 2:1, prestavili v višjo prestavo in v 4. nizu domačim igralcem niso pustili nikakršnih možnosti za zmago v tem delu igre, saj so kljub 6 storjenim napakam več, orli povsem razbili Brezovčane. V odločilnem nizu so orli po izenačenem začetku še pred menjavo strani pobegnili za 2. točki in na koncu niz dobili s 15:10, ter se veselili 9. zmage v letošnji sezoni.