3 DOL: Mladi Kranjčani sedmič zmagali!

Gasilska20122013_spletStranje, 15. december. V tekmi 10. kroga so Orli v zadnji uradni tekmi v letu 2012 sedmič zmagali in zadržali visoko tretje mesto na lestvici. Tokrat so zmagali v Stranjah, kjer so premagali domačo ekipo Calcit Volleyball II iz Kamnika z rezultatom 3:1.

 

Igralci Astec Triglava II so nadaljevali uspešno soboto, ki so jo z dvema zmagama in porazom ter uvrstitvijo v nadaljnikrog  začeli dečki v mali odbojki.

V prvem nizu sta bili ekipi vseskozi  izenačeni in šele v končnici niza je uspelo gostom iz Kranja narediti razliko in osvojiti prvi niz.

V drugem nizu so Kranjčani nadaljevali z odlično igro in z dobrim servisom in še posebej s številnimi bloki povedli z 20:9 in kljub nekaj neizsiljenim napakam je tudi drugi niz pripadel Triglavanom.

V tretjem nizu  sta se ekipiizmenjavali v vodstvu do končnice,kjer so več zbranosti prikazali igralci Kamnika in dobili niz 25:22. Četrti nizjebil podoben tretjemu s to razliko, da so končnico bolje odigrali Triglavani in po dveh urah zmagali sedmič v sezoni.

 

Calcit Volleyball II : Astec Triglav II 1:3 (22:25, 20:25, 25:22, 23:25)

Astec Triglav II: Kök Matej, Vozlič, Kök Aleš, Kök Mario, Mali, Berce, Mrak, Kos, Košenina, Vene, Marolt. Trener: Centa