Ali bo Astec Triglav na vrhu tudi po osmem krogu

 

Thumbnail PreviewKranj, 5. novembra. Astec Triglav bo v soboto 7.12.2009 ob 18. uri v Športni dvorani Planina v Kranju igral proti gostom iz Slovenske Bistrice ekipo Svit Unimetal. Tekmo med prvo in osmo uvrščeno ekipo lige Radenska Classic bosta sodila Iso Adrovič (Kamnik) in Gregor Novak (Dvor) pod nadzorom kontrolorja OZS Marka Grudna.

Štajerska ekipa je trenutno na osmem mestu prvenstvene lestvice Radenska Classic, Bistričani so osvojili 6 točk. Premagali so Krko s 3:2 in MTB Maribor s 3:0 ter osvojili še 1 točko v dvoboju s Kroparji. V ekipo se je po poškodbi vrnil tudi najboljši napadalec Gomivnik, tako da bo v nadaljevanju prvenstva ekipa trenerja Jesenka močnejša in ob dobrem dnevu lahko nevarna tudi bolje uvrščenim ekipam.

Kranjčani so med tednom odigrali dve srečanji in sicer so najprej odpravili Ekipo Marchiol 2 v osmini finala Pokala Slovenije, nato pa so v sredo gostovali še v Kanalu in s Salonitom Anhovo odigrali prijateljsko tekmo. Ekipi sta odigrali 5 nizov. Salonit – Astec 3:2 (25:18, 20:25, 22:25, 25:18, 24:17). Zadnji niz se je predčasno zaključil zaradi lažje poškodbe sprejemalca Nejca Berčiča. V kranjskem taboru je v zadnjih dneh poleg omenjene poškodbe tudi kar nekaj obolelih igralcev, tako da bo imel trener Brumen v soboto kar težavno delo pri sestavi prve šesterke.

Tekmo bomo kot ponavadi v živo spremljali tudi na spletni strani www.oktriglav.si, za zabavo gledalcev pa bo poskrbela plesna skupina Tinča.