Astec Triglav II izgubil proti ekipi iz Braslovč

grb_za_clanke_-_novi_poletna

Kranj, 13 oktober. V 2.krogu 3.DOL-zahod se je domača ekipa Astec Triglav II pomerila z ekipo Braslovč in po dobrih dveh urah izgubila z rezultatom 3:2 in s tem do domačini doživeli letošnji prvi poraz v tretjeligaški konkurenci.

Astec Triglav II: Braslovče 2:3 (25:19, 23:25,25:17, 18:25, 13:25)

Asttec Triglav II: Kӧk Aleš, Vozlič Tadej,Urana  (L), Marolt (L), Mrak,Jenko,  Kӧk Matej, Mali, Hafner, Kӧk Mario, Markun, Kos,Berce, Košenina. Trener:Centa

V prvem nizu sta se ekipi do drugega tehničnega odmora večkrat izmenjali v vodstvu, po tehničnem odmoru pa je domača ekipa stopila na plin in prepričljivo dobila prvi niz.

V drugem nizu so gostje povedli  8:1, vodili 16:9, ko se je domača ekipa prebudila in z odličnim blokom in obrambo izničila prednost in prišla do rezultata 19:20. Ko je vse kazalo na domačo zmago tudi v drugem nizu, je domača ekipa naredila 4 napake na servisu in niz je osvojila ekipa iz Braslovč.

V tretjem nizu so mladi kranjčani povedli že na takoj na začetku, obdržali prednost do konca in prepričljivo osvojili 3 niz.

Četri niz so po številnih napakah Triglava osvojili gostje in izsilili odločilni 5 niz.

V 5 nizu so kranjčani povedli z 8:4, nato pa popustili in zaradi številnih neizsiljenih napak izgubili 5 niz na trinajsti točki.

V 3.krogu 3.DOL –zahod kranjska ekipa Astec Triglav II gostuje v Šempetru.