Calcit Kamnik danes boljši

 

Pokal_ATRII-CALCIT_22102009Kranj, 22. oktobra. Igralci Calcit Kamnika, so z odliko opravili generalko pred sobotnim ponovnim gostovanjem v Športni dvorani Planina Kranj. Mladi Triglavani so v 4. krogu tekmovanja za Pokal Slovenije nudili dostojen odpor, vendar je bila razlika v kvaliteti očitna in zmaga Kamničanov s 3:0 (12, 18, 20), zaslužena.


ŠD Planina Kranj, Gledalcev 40; Sodnika: Brčinović, Kaltenekar.

Astec Triglav II : Calcit Kamnik 0:3 (-12, -18, -20)

Astec Triglav II: Kos 7, Arnež, Kalan 4, Klemenčič (C) 7, Mencigar, Ambrožič, Zadražnik, Markun, Urankar 2, Krivec (L), Žibert, Hafner 6, Škarabot (L). Trener: Maček.

Calcit Kamnik: Kališnik, Hribar (L), Sušec, Makovec, Šmitran, Drobnič (C), Polančec (L), Ropret, Novljan, Zupanc, Bogožalec, Djordjevič Kamenik; Trener: Kotnik.

V tekmi, kjer ni potrebno posebej poudarjati kdo je imel vlogo favorita, so mladi Triglavani, čeprav dejansko ničesar niso mogli izgubiti, na trenutke preveč rešpektirali prvoligaše iz Kamnika. Le ti so zelo korektno odigrali celotno tekmo, bolj ali manj v isti postavi. Igralci Astec Triglava II so od blizu spoznali prvoligaško odbojko in v bilio v nekaterih obdobjih tekme spodoben tekmec gostom iz Kamnika. Zmagovalec tekme niti za trenutek ni bil vprašljiv, so pa Triglavani v prvi polovici prvega, ter v celotnem drugem in tretjem nizu prikazali soliden odpor, tako da so morali Kamničani vseskozi igrati zavzeto in odgovorno.

V soboto bosta zopet obe ekipi tekmovali v ŠD Planina. Astec Triglav II ob 15:30 uri v 2. krogu 3 DOL moški-zahod gosti odbojkarje LOK Črnuč, Kamničani pa se bodo ob 18:00 pomerili s prvo ekipo Astec Triglava v nadaljevanju 1 DOL Radenska Classic..