Druga ekipa Astec Triglava do 2. mesta

20140413084941 0001Bled, 13.april. Druga ekipa st.dečkov Astec Triglava je z dvema zmagama proti ekipama Bleda in Lubnika iz Škofje Loke zaključila svoje tekmovanje v »B« ligi in z enim porazom zasedla drugo mesto za svojimi soigralci iz ekipe Astec Triglav I.

Astec Triglav II : Bled Ach 2:1 (11:25, 25:18, 16:14)

Astec Triglav II: Andrejc, Šteblaj, Fležar, Fajfar,Omejc, Osojnik, Kepic, Urana, Vojičić.

V prvi tekmi sta si nasproti stali drugo in tretjeuvrščeni ekipi, ekipi Triglava in Bleda. Začetek tekme je pripadel domačinom, ki so takoj na začetku niza z dobrimi servisi prevzeli pobudo, si priigrali prednost, ki so jo proti koncu niza samo še povečevali. V drugem nizu so kranjski Orli z dobrim blokom in igro v obrambi ustavili igralce Bleda in uspeli izenačiti rezultat na 1:1. V odločilnem tretjem nizu sta bili ekipi enakovredni do enajste točke, ko je Blejcem uspelo doseči tri zaporedne točke in s tem tri zaključne žoge. Po menjavi in dvanajsti točki je Osojnik vzel stvari v svoje roke in s štirimi dobrimi servisi zaključil niz in priboril zmago svoji ekipi.

Lubnik : Astec Triglav II 0:2 (22:25, 10.25)

Astec Triglav II: Andrejc, Šteblaj, Fležar, Fajfar,Omejc, Osojnik, Kepic, Urana, Vojičić.

V zadnji tekmi so bili Kranjčani prepričljivo boljši in dosegli še 5 zmago v »B« ligaškem tekmovanju in zasedli končno drugo mesto.