Mini odbojkarji zaključili s tekmovanjem v Šempetru

mala odbojka 20121226 1507508181Šempeter, 5. april. V soboto se je v Šempetru pri Celju odvijal turnir za mesta v mini odbojki, med domačo ekipo Šempetra, Žirovnico in najmlajšimi odbojkarji Astec Triglava-mini. Mladi Kranjčani so zasedli končno 13. mesto v državnem prvenstvu za mlajše dečke v mini odbojki.

 

SIP Šempeter

:

Astec Triglav-mini

3:0 (25:16, 25:0,25:0)

Astec Triglav-mini

:

Žirovnica

1:2 (25:9, 0:25, 0:25)

 

Astec Triglav-mini: Vučković, Golc, Pavlin. Trenerka: MAček Zarnik

 

Zadnjega turnirja v mini odbojki se je kranjska ekipa udeležila s pomanjkljivo ekipo, saj so na tekmo prišli le trije igralci s trenerko. Ostali člani ekipe na turnir žal niso mogli zaradi različnih razlogov. Kot je bilo že nekajkrat omenjeno, je igralcev, ki redno trenirajo, samo 5. Zato je težava pridobiti minimalno 6 dečkov za tekmo, kjer so seveda pravila o minimalnem številu igralcev jasna. V primeru, kot je bil naš v soboto, se obe tekmi izgubita. 

 

Mali trije borci se na to sploh niso ozirali in igrali osredotočeno z veseljem do konca vse tri nize, čeprav rezultat ni nič pomenil. Tjaž, David in Mark so dali vse od sebe in bi prvi tekmo verjetno za las izgubili, drugo pa gladko dobili, kar pomeni da bi se uvrstili na naslednji turnir za višja mesta (lahko še do 9.mesta v državi). Žal nam je situacija to preprečila in z dvignjeno glavo so mirno odšli domov z novimi izkušnjami in novo zgodbo, katere se bodo še ponosno spominjali, saj so edini zastopali barve svojega kluba.