Druga ekipa starejših dečkov z dvema zmagama iz Ljubljane

Na OŠ Ketteja in Murna so se na predzadnjem turnirju starejših dečkov letos, uspešno borili člani druge ekipe, tretja ekipa pa je bila v Mokronogu manj uspešna.

V Ljubljjani so igrali: kapetan Zaž Hozjan, Mark Golc, Tjaž Pavlin, Jaka Zavašnik, Žan Ribnikar, Žiga Burja, Miha Finžgar pod vodstvom trenerke Petre Maček Zarnik.

Prvo tekmo, proti Črnučam ACH 2, so poslušali trenerkina navodila in se jih tudi držali. Nasprotnik je naredil tudi precej napak in niz se je zaključil s 25:15 za orle. Drugi niz so oranžni zmanjšali napake in Triglavani so se hitro zmedli. Niz je pripadel nasprotniku 25:21. Odločilni niz pa so Kranjčani pokazali, da znajo biti zbrani tudi v težjih situacijah in uspešno a napeto zaključili zadnji, tretji del tekme s 17:15.

Druga tekma je bila nekoliko lažja in fantje so suvereno zmagali v prvem (25:10) in prav tako v drugem (25:15) nizu ter tudi zadnjo tekmo zmagali.

V Mokronogu je ekipa Triglav Kranj III izgubila proti Calcitu Volleyballu II z 0:2 (- 16, -23) in proti domačinu turnirja Mokronogu prav tako z 0:2 (-8, – 12).

Fantje Triglav Kranj II in Triglav Kranj III bodo nastopili na zadnjem turnirju B lige naslednjo nedeljo v Kranju. Nasprotniki bodo Ljubljana Volley in SEP Mokronog.