Kadeti Astec Triglav II zaključili tekmovanje na 4.mestu

Grb_za_clanke_-_NOVI.jpgMokronog, 11.marec.Tudi zadnji turnir v sezoni 2. ekipi kadetov ni uspelo vknjižiti zmage; ampak nič za to, saj je fantom z borbeno igro v polju, dobrim blokom, močnim servisom in pretkanim napadom kar dobro uspevalo povzročati preglavice nasprotnikom.

V prvi tekmi proti Krki se je malce poznalo, da se fantje še niso dodobra opomogli od ostrih ovinkov, ki peljejo do Mokronoga.

Na drugi tekmi proti ekipi Sep Mokronog pa se so orli malo zamenjali na pozicijah, ter s svežino in voljo, tako kot malce močnejši nasprotniki pokazali, da se tudi v B ligi igra kvalitetna odbojka! Sploh je bil napet drugi niz, ki so ga mladi Triglavani tudi osvojili. Na žalost je v odločilnem nizu domačim malo zmanjkalo elana in tako je tudi druga zmaga pripadala nasprotnikom. Vse pohvale fantom za napredek v igri in kar atraktivni nedeljski turnir.

KRKA: ASTEC TRIGLAV 2 2:0 (21,15)
ASTEC TRIGLAV 2 : SEP MOKRONOG 1:2 (-10,21,-7)

Igralci: Pisk Nejc (k), Kovačič Matevž, Urana Gašper, Bertoncelj Anže, Oman Žiga, Božič Maks, Josipovič Maks, Križnar Vid, Golob Vid, Jenko Dorotej in Razinger Jagodic Lan. Trener: Vratarič