Kadeti z dobro predstavo do prve zmage v A ligi, mladinci v 3.DOL premagali Portorož

Kadeti Triglava, po lepi odbojkarski predstavi v obeh tekmah, na turnirju v Žužemberku, uspeli zabeležiti prvo zmago v nadaljevanju sezone v A ligi za kadete. Kljub temu, da so v prvi tekmi morali športno čestitati tekmecu iz Brezovice za boljšo igro so tudi v tej tekmi pokazali veliko odbojkarskega znanja in si zaslužijo pohvale za trud in prikazano igro. Z malo športne sreče bi se lahko nadejali uspeha tudi v tekmi z Brezovico, ki je bila boljša z 2:0 (29:27, 25:21). V drugi tekmi proti domači ekipi Žužemberka, so fantje kljub zaostanku uspeli preobrniti rezultat v svoj prid in se na koncu veselili zmage z 2:1 (15:25, 25:20, 15:9) v nizih. Na turnirju so bili igralci Brezovice boljši tudi od Žužemberka z 2:1 v nizih.

Za ekipo Triglava so pod vodstvom Gregorja Perhaja nastopili Anže Jarc, Žak Lukšič, Jure Glamočanin, Robert Verbič, Matic Fajfar, Žan Mencej, Anže Šteblaj, Jakob Svetek, Enej Valjavec in Tim Benedik.

Fantom gredo čestitke za prikazano igro.

Tudi druga ekipa kadetov, ki jo sestavljajo igralci letnika 2003 in 2004 je nadaljevala s tekmovanjem v B ligi. Pod vodstvom Zmaga Hafnerja so morali tokrat priznati boljšo pripravljenost tekmecev, saj so izgubili s Kočevjem in Krko – obakrat so bili tekmeci boljši z 2:0 v nizih.

Že v soboto so mladinci nastopili v 3. DOL v Portorožu in zabeležili nove tri točke. Na gostovanju v Portorožu so dosegli najvišjo zmago – s 3:0 (25:13, 25:15, 25:14) v nizih so bili boljši od domače ekipe. Fantje so bili boljši v vseh elementih odbojkarske igre od domačih igralcev. Za ekipo Triglava so nastopili Gregor Pernuš, Miha Osojnik, Van Vizovišek, Žiga Šircelj, Andraž Stružnik in Janez Mohar.