Kadetinje in kadeti Triglava zmagovali v A in B ligi

Danes so bile na sporedu tekme v A in B ligah kadetinj in kadetov. Kranjčani so imeli izjemno uspešno nedeljo, saj so dosegli skupaj 7 zmag.

Dekleta prve ekipe so igrale v ŠD Planina. Na turnirju A lige so zaigrale ekipe ŽOK Škofja Loka I, Žirovnica, ATK Grosuplje in domača ekipa Triglav Kranj. Slednja je imela za nasprotnika v prvem dvoboju odbojkarice iz Grosuplja in v drugem dekleta iz Žirovnice. V obeh tekmah so domača dekleta pokazala veliko željo in borbenost, kar je v tokratnih srečanjih pomenilo dve zmagi z rezultatom 2:0.

Druga ekipa je gostovala na Jesenicah in v prvi tekmi tesno z 2:1 izgubila proti domačinkam, v drugi tekmi pa je dekletom uspela prva zmaga sploh. Z 2:0 so bile boljše od ŽOK Škofje Loke II.

Tudi prva ekipa fantov nadaljuje zelo uspešne nastope v letu 2019. Danes so igrali na turnirju A lige v Kamniku in z ekipno igro dosegli dve gladki zmagi proti domačinom Calcit Volleyu 2:0 (25:19, 25:20) in proti Krki 2:0 (25:15, 25:18). Priložnost za igro so dobili tudi igralci s klopi.

Druga ekipa fantov je gostovala v Kočevju. Ker je tekmovanj v tem trenutku res veliko, je kot vodja ekipe tokrat vskočil trener Sašo Rop.

smartcapture

Fantje so se zjutraj v zasedbi Jaka Kalan, Zaž Hozjan, Žan Ribnikar, Žiga Burja, Mark Golc in Tjaž Pavlin odpravili na dolgo pot v Kočevje na turnir B lige. V obeh tekmah so odlično začeli, z dobrimi servisi naredili razliko in obakrat prvi set dobili zelo gladko. V obeh tekmah so v drugem nizu poskušali s skok servisi in posledično malo več grešili, tako da sta se ekipi Mokronoga in Kočevja malo približali Triglavanom, a nikdar resno ogrozili zmage Kranjčanov. Fantje so z pozitivnim pristopom razveselili trenerja in si zaslužijo pohvale.

Rezultati :
Triglav Kranj II – SEP Mokronog 2:0 (11,19)
Triglav Kranj II – MOK Kočevje 2:0 (11, 23)