Kadetinje in kadeti začeli z ligaškim tekmovanjem

Začela so se tekmovanja v kadetskih ligah. Kranjčani v ligah nastopajo s 4 ekipami, 2 pri dekletih in 2 pri fantih. Kadetinje prve ekipe Triglava so bile po dvakrat uspešne na turnirju v Žirovnici – premagale so Lubnik z 2:1 in Žirovnico z 2:0.

Dekleta druge kadetske ekipe so igrale turnir 3. lige v dvorani Gimnazije Franceta Prešerna. Sodelovale so še ekipe Lubnik Škofja Loka II in ŽOK Kočevje. Naša dekleta so obe gostujoči ekipi odpravila z 2:0 in se veselila prvih zmag v tej konkurenci.

Pri fantih Triglavani nastopajo s prvo ekipo v prvi ligi, kjer so tokrat gostovali na Ravnah na Koroškem. V prvi tekmi so izgubili s Hočami z 2:0, v drugi tekmi pa so bili boljši domačini z 2:1. Pri Triglavu se je z odlično igro izkazal Žiga Kordež. Fantom ostane, da do naslednjega kroga izboljšajo igro na servisu in v obrambi, kar bo povečalo možnosti za prvo zmago v tem tekmovanju.

Presenetili so igralci druge kadetske ekipe, ki nastopa pod vodstvom trenerke Petre Maček Zarnik. Ekipa je na turnirju v Črnučah premagala Žirovnico ter izgubila s Calcit Volley II. Za nekatere od fantov je bil to sploh prvi nastop na uradni tekmi, zato je bilo veselje ob prvi zmagi še toliko večje.