Kadetinje z zmago držijo drugo mesto, kadeti so si zakomplicirali situacijo

V ŠD Planina je potekal kvalifikacijski turnir kadetinj za uvrstitev A ligo, kjer so dekleta dosegla po eno zmago in poraz, kadeti pa so igrali v Kamniku in tokrat niso okusili zmage.

Gostiteljice turnirja so v prvi tekmi na igrišču ena morale priznati premoč vrstnicam iz ekipe Zgornja Gorenjska. Tekma je postregla z nekaj lepimi akcijami vendar je predvsem močan servis nasprotnic onemogočal več le teh.
Tekma se je zaključila z rezultatom 2:0 za gostje.
Na igrišču številka dve je potekal derbi turnirja kjer so igralke ŽOK Triglav Kranj z rezultatom 2:1 premagale ekipo Mladi Jesenice.
V drugi tekmi na igrišču ena je potekala med ekipo Triglav Kranj in ŽOK Triglav Kranj. V prvem setu so igralke ŽOK-a postregle z borbeno igro in gostiteljice so morale strniti vrste, da so set zapeljale v željeno smer in ga dobile.
V drugem je igra stekla in zmaga je ostala doma. V drugi tekmi na igrišču dve med ekipo Zgornja Gorenjska in Mladi Jesenice je prva tekmo suvereno dobila z rezultatom 2:0. Dekletom Triglava za prikazano igro čestitamo in želimo tudi naprej uspešno tekmovanje.
Izidi v Kranju:
Triglav Kranj : Zgornja Gorenjska (-18, -14)
ŽOK Triglav II : Triglav Kranj (-21, -19)
V Kamniku so igrali fantje s Krko in domačim Calcitom in obe tekmi izgubili. Prva tekma s Krka je po 3 nizih pripadla Novomeščanom, domačini pa so bili prevelik zalogaj tako za Kranjčane kot tudi za Krko. Kranjčani so si sedaj precej otežili situacijo, saj bodo morali v preostalih 2 tekmah zmagati, če želijo napredovati v A skupino državnega prvenstva. Na prvi medsebojni tekmi med ekipama Krke in Triglava so se zmage z 2:1 v nizih veselili igralci iz Novega mesta, ki so z malce športne sreče dobili tretji odločilni niz, ko je že izgledalo, da so v izgubljenem položaju. Tretji niz se je končal na razliko z rezultatom 15:13.
V drugi tekmi turnirja so bili fantje iz Kamnika boljši z 2:0 (25:21, 25:14) v nizih.
Na turnirju so nastopili Matic Fajfar, Jakob Urana, Jure Glamočanin, Žak Lukšič, Enej Valjavec, Nejc Ahčin, Robert Verbič, Žan Mencej, Jakob Svetek, Anže Jarc, Anže Šteblaj, Filip Kalan in Tim Benedik
Izidi v Kamniku:
Calcit Volley : Krka 2:0 (18, 16)
Krka : Triglav Kranj 2 :1 (24, -18, 13)
Trigav Kranj : Calcit Volley 0:2 (-21, -16)