Mlajše deklice začele s tekmovanji

Dekleta so odigrala prvi turnir v mali odbojki. Na Bledu so bile kapetanka Ema Marinković, Neja Zarnik, Sara Andrejc in Maša Subotić, iz menjave jim je pomagala Donika Mehani. V drugi četvorki so začele Neža Uršič, Katja Mekuč, Eva Lampe in Lara Darda. Na klopi pa so čakale in vstopale v igro tudi Lara Jelić, Vesna Sodnik in Manca Merljak.

Za večino deklic je bila to prva tekma v odbojkarski karieri in so se odlično znašle! Pridno delo na treningu jih bo popeljalo do zmag kdaj drugič, saj so tokrat obe tekmi izgubile. Na prvi tekmi so se pomerile z ekipo DOORS iz Bleda in klonile tako v prvem kot v drugem nizu. Trema in pritisk prvega nastopa sta bila prisotna ves čas in napake so se vrstile, premoč nasprotnic pa se je stopnjevala, izgubile so z 2:0.

Uro kasneje so odigrale še drugo tekmo na turnirju in sicer proti ŽOK Škofja Loka 1. Rezultat te tekme je bil prav tako 2:0. Drugi niz so bila dekleta ves čas izenačena in  izgubila s 23:25, odločil je prestop na servisni črti in tekma je bila končana. Škoda za nezbranost in tremo a vseeno čestitke vsem deklicam, tistim, ki so bile prvič na igrišču in tistim, ki nekaj izkušenj že imajo! Hvala tudi za podporo iz tribun. 

Srečno na naslednjem turnirju, 26.11.