Nov spopad za 3. mesto z Mariborom

V nedeljo, 28.1., ob 18h se v Kranju zopet bije boj za 3. mesto! V goste prihaja Maribor in Triglavani se jim želijo oddolžiti za zadnji poraz v domači dvorani. Kaj so pred tekmo povedali igralci?

Amadej Snedec: “V preteklem tednu je bilo za Mariborom veliko dobrih in težkih tekem, kjer so se res izkazali, zato ne mislim, da bo v nedeljo v Kranju kaj drugače. Skozi sezono se na treningih in tekmah naša igra vedno nadgrajuje in izboljšuje, tako da vsega še zdaleč nismo pokazali. Upam, da sedaj, ko se bliža končnica, pokažemo, da sodimo na stopničke.”

Maj Nanut: “Tekma z Mariborom je odlična priložnost, da pred domačimi navijači spet pokažemo, kam sodimo to sezono. Cilj v tem drugem delu sezone nam je stopnjevati formo iz tekme v tekmo in si priigrati čim boljše izhodišče za končnico.”

Adi Adžović: “S tekmo proti ACH Volley smo pokazali, da smo konkurenčni vsem. Z Mariborom smo razvili rivalstvo za tretje mesto na lestvici. Odkar so nas premagali s 3:0 v domači dvorani smo imeli čas za izboljšave, poraz pa nam je dal motivacijo. Skupaj s podporo z naših tribun ne dvomim, da bo dobra tekma.”

Nejc Zalokar: “Mariborčani so prejšnjo tekmo zelo dobro servirali, na kar bomo morali biti zelo pozorni. V vsakem primeru pa ne bomo obupali in se bomo celo tekmo do konca boril, od prve do zadnje točke.”

Aljoša Šikanić: “Po tekmi z ACH Volley se nismo preveč ukvarjali s tekmo oziroma točko, ki smo jo dobili. Menim, da je na treningih fokus tako trenerja kot igralcev predvsem, da popravimo in nadgradimo našo igro ter jo prenesemo na tekmo. Maribor je dobra ekipa z dobrimi igralci, njihova igra temelji predvsem na agresivnosti v napadu in na servisu. V nedeljo pričakujem od nas samih prikaz neke konstante igre brez večjih padcev in pa željo po zmagi.”
Matic Fajfar: “Maribor se je še vedno pokazal za suverenega nasprotnika. Tekma nam lahko veliko prinese v točkovnem razporedu, ker smo z Mariborom drug za drugim z malo razliko točk. Na igrišču bomo dali vse od sebe in poskušali prikazati najboljšo igro.”
Uroš Tučen: “Verjamem v našo ekipo in verjamem v zmago.”
Miha Mali: “Proti ekipi Maribora pričakujem težko tekmo. So zelo dobra serverska in napadalna ekipa, zato bomo morali predvsem držati korak z njimi v agresivnosti. Tekme v nedeljo se veselim in upam, da bodo tudi tokrat tribune polne navijačev.”
Sašo Rop: “Maribor je najboljše napadalno moštvo v ligi, prav tako pa izredna serverska ekipa. Če se jih ne oddalji od mreže, nimamo veliko možnosti za zmago. Upam na boljšo predstavo, kot je bila tista 23. decembra.”
Vabljeni v Športno dvorano na Planini, tekmo pa si bo možno ogledati tudi prek spletnega prenosa ali kanala Sportklub.