Sberbank DP v odbojki na mivki Kranj 2019

 

Na tej strani najdete vse informacije za igralce ter informacije o lokaciji, sporedu, rezultatih in prenosu Sberbank DP v odbojki na mivki Kranj 2019.

Za igralce

Vse informacije o terminih, prijavi in sistemu tekmovanja se nahajajo v spodnjem dokumentu.

DP Kranj 2019 informacije za igralce

Seznam prijavljenih ekip in skupine – ženske

Seznam prijavljenih ekip in kvalifikacije – moški

Kvalifikacije – moški: zbor vseh ekip v četrtek ob 9:00 v športnem centru Fitko, Hrib 4a, Preddvor.

V ženski konkurenci ni kvalifikacij.

 

Lokacija

Tradicionalni turnir, ki že vsa leta pričara pravo vzdušje plaže v središču mesta, se letos ponovno izboljšuje. Naša nova lokacija – parkirišče Stara Sava (Gregorčičeva ulica 8) – je naravni avditorij v srcu Kranja, z največjo kapaciteto do zdaj in krasnim pogledom na Karavanke.

Skupinski del se bo igral tudi v Preddvoru (Hrib 4a, Preddvor) na 2 igriščih in na enem igrišču v Struževem (Struževo 64, Kranj).

Centralno igrišče:

Struževo (Struževo 64, Kranj):

 

Spored

Državno Prvenstvo se bo začelo 18. julija s kvalifikacijami, osrednji turnir pa bo odigran 19. in 20. julija v okviru Kranfesta, ki vsako leto na ulice in tribune privabi ogromne množice ljudi. Podroben spored si lahko ogledate spodaj. Novost letošnjega turnirja so tudi tekme v oživljenem Športnem Parku Struževo. V petek, 19. julija, bosta na tamkajšnjem obnovljenem igrišču igrali po ena ženska in moška skupina. Čaka nas tudi spremljevalni program na povsem novem nivoju in mnogi dodatni dogodki, kot so rekreativni turnir in izločilni boji prvenstev mlajših kategorij.

Rezultati & prenos

Rezultate in razpored tekem si lahko ogledate na naslednji povezavi:
SPORED IN REZULTATI – MOŠKI
SPORED IN REZULTATI – ŽENSKE

Sobotne tekme boste lahko spremljali tudi prek spleta:
YOUTUBE
FACEBOOK LIVE

Obe finalni tekmi pa bosta poleg spleta tudi na profesionalnem prenosu TV Tržič (T-2 kanal 238 in Telekom-Siol kanal 538).