Starejše deklice končale na 3.mestu

turnir zlato polje 001Kranj, nedelja 20.december. Danes so starejše deklice odigrale svoj zadnji kvalifikacijski turnir. Proti favoriziranima ekipama ŽOK Triglav Kranj I in DOORS, so proti prvim izgubile 2:O (25:16, 25:17) in prav tako proti Blejkam 2:O (25:10, 25:17). In s tem končale tekmovanje na 3.mestu.

Na turnirju je sodelovalo 15 deklet in sicer Ana Babnik Jeglič, Jerca Gril, Gaja Urbanč Đukić, Žana Kordež, Ula in Hana Umnik, Ana Grabec, Mia Lola Živković, Ema Balkovec, Tara Gantar, Teja Kopar, Manca Sokol, Pia Potnik, Pia Zupanc in Neža Hribar. Ostal del ekipe so bile najglasnejše navijačice na tribuni.

Proti ekipi ŽOK-a smo bili na začetku prvega seta še izenačeni, potem pa po nekaj lastnih napakah in dobrih napadih nasprotnic izgubili prvi set na 16. Tudi v drugem setu igra ni stekla kot bi si želeli, naredili smo preveč napak, s servisom pa sta grešili obe strani. Set se je končal z rezultatom 25:17 v korist nasprotnika.

V drugi tekmi je dal trener priložnost tudi dekletom s klopi, ki so se na trenutke zelo izkazale, vendar se še pozna pomanjkanje igralnih izkušenj. Prvi set so zgubile na 10, drugega pa na 17.

V svoji skupini so zasedle končno 3. mesto in bodo tekmovanje nadaljevale v B ligi starejših deklic.

Dekletom za prikazano igro, sploh v tistih boljših trenutkih čestitamo in si želimo, da bi tako zavzeto trenirale še naprej.

Na koncu, bi kot skupina Božičk in enega Božička, izkoristili trenutek bližajočih praznikov in vsem v klubu zaželeli srečno, zdravo, mirno, radostno in uspešnih odbojkarskih odbojev polno leto 2016!