Starejši dečki nastopali v B ligi

Prva ekipa starejših dečkov Triglav Kranja je odigrala svoj prvi turnir v “B” ligi in dvakrat zmagal. V prvi tekmi so bili z rezultatom 2:0 boljši od domačinov Črnuče ACH, v drugi pa z istim rezultatom še od ekipe Calcit Volleyballa.

Črnuče ACH : Triglav Kranj 0:2 ( 26-28, 20-25)

Triglav Kranj: Fajfar 9, Urana 7, Glamočanin 2, Lukšič 2, Benedik 6, Jarc 4, Valjavec 1, Ribič.

Triglav Kranj : Calcit Volleyball 2:0 (25-20, 25-14)

Triglav Kranj: Fajfar 14, Urana 5, Glamočanin 8, Lukšič, Benedik 1, Jarc 2, Valjavec 1, Ribič 3.

Druga ekipa starejših dečkov je nastopila v drugem krogu turnirjev in tudi tokrat klonila proti obema ekipama. Z okrnjeno ekipo brez blokerjev so se borili Zaž Hozjan v vlogi kapetana, Mark Golc, Tjaž Pavlin, Žan Ribnikar, Miha Finžgar, Žiga Burja in Jaka Zavašnik pod vodstvom trenerke Petre Maček Zarnik. 

Prvo tekmo, proti ekipi iz Kamnika so zaspano začeli v prvem nizu in bolje nadaljevali v drugem, ko so dosegli 17 točk. Škoda, da so naslednjo tekmo morali počivati, saj so tako padli v ritmu a se vseeno dobro odrezali v obeh nizih proti najmočnejšim na turnirju, prvi ekipi Mokronoga. Prvi niz se je končal na 15, saj je bilo kar nekaj napak. Drugega pa so naši fantje zaključili na 17. točki. Lahko bi iztržili več a izkušnje še ne dopuščajo. Čestitke za borbo danes in srečno v nadaljnjih bojih!

Tudi tretja ekipa starejših dečkov ni imela najbolj srečnega dne. Zaradi bolezni je manjkalo kar nekaj igralcev in zaradi tega je bila malce slabša igra na sprejemu in obrambi. Igralci so se trudili po svojih najboljših močeh.Kljub dvema porazoma veseli dejstvo, da so postavitve za sistem 6:2 že bolj v glavah igralcev.

Igrali so Oblak Jakob, Vehovec Nei, Ahčin Nejc, Stojanovič Luka, Kalan

Filip, Verbič Robi, Slobodjanac Nik.

Ljubljana volley:Triglav Kranj III 2:0 (19, 19)

Triglav Kranj III:Črnuče ACH II 0:2 (-17, -17)