Ta vikend v akciji člani in mladinci, Triglav II proti Krki II

V soboto, 15.10.2016, bo na sporedu 2. krog 1. moške državne odbojkarske lige. V Kranju gostuje SIP Šempeter, ki je v prvem krogu izgubil doma s Salonitom. Tudi Kranjčanom se v Novem mestu ni godilo dosti bolje, tako da bo to priložnost za popravni izpit pred domačimi gledalci, ki že težko čakajo začetek uradne odbojkarske sezone v Kranju. Šempeter po besedah trenerja Sebastijana Cilenška ne bo spreminjal koncepta od lani in bo tudi letos stavil predvsem na domače moči in kombinacijo mladosti in izkušenj. Večjih sprememb v ekipi iz Savinjske doline ni bilo, tako da bo tudi uigranost eden od adutov gostujočih odbojkarjev. Kranjčani še vedno ne bodo nastopili v najmočnejši zasedbi, saj Matej Kök še sanira lažjo poškodbo rame. Naporni pripravljalni ritem se je zdaj nekoliko zmanjšal, saj prihaja obilica tekem v naslednjih nekaj dneh. SIP Šempeter bo tako le uvod v dve težji gostovanji v Kanalu in Kamniku.

Pred tekmo članov se bodo v dvorani OŠ Jakoba Aljaža pomerili člani druge ekipe Triglava z Novomeščani. Tekma se bo začela ob 15. uri.

S tekmovanji bodo v nedeljo začeli tudi mladinci Triglava, ki bodo v Gimnaziji Franceta Prešerna gostili kvalifikacijski turnir za napredovanje v četrtfinale. Kranjčani se bodo najprej pomerili z ekipo Črnuče ACH II, nato pa odvisno od razpleta še s SEP Mokronogom ali Kekopremo Žužemberk. Začetek turnirja je ob 10. uri.