V Kamnik po čim boljši izid

salonit anhovo 2 20141026 1613374042Kranj, 19. januarja. V naslednjih dneh čakata Kranjčane prvi tekmi v modri skupini. Prva tekma bo v sredo, 21. januarja, ob 20. uri, ko bo Astec Triglav gostoval v Kamniku pri Calcitu Volleyballu, v soboto, 24. januarja, ob 18. uri pa Triglavane čaka še tekma proti državnim prvakom in pokalnimi zmagovalcem ACH Volley-u. V nedeljo, 25. januarja, pa bodo čim višjo uvrstitev na finalnem turnirju mladinskega DP v Hočah napadali mladi odbojkarji Astec Triglava.

Kranjčani še niso pozdravili vseh poškodb, ki so se jim nabrale v prvi polovici tekmovanja, tako da v sredo še ne bosta povsem nared Aleš Kök in Jure Lakner. Aleš Kök je moral zaradi poškodbe zelo nerad izpustiti tudi kvalifikacije za svetovno mladinsko prvenstvo, zato pa se je tam še toliko bolj izkazal njegov brat Matej Kök, ki je zaigral v prvi šesterki reprezentance in povsem upravičil zaupanje vodstva reprezentance.

Kranjčani so v prekinitvi prvenstva pridno trenirali, odigrali tudi nekaj tekem, za konec pa trenirali še na podlagi, ki ni povsem običajna za ta letni čas, saj jih je trener Sašo Rop odpeljal v Celovec v dvorano za odbojko na mivki. 

Poleg obeh gostovanj članske ekipe, pa bodo v nedeljo, 25. januarja, doživeli svoj vrhunec sezone tudi mladinci, ki so se že drugo leto zapored uvrstili na finalni turnir, kjer jih bodo v Hočah pričakali Mariborčani. Drugega finalista bo dal zmagovalec prve tekme med domačo ekipo OK Hoče in GO Volley-em iz Nove Gorice.

Skratka zanimiv tekmovalni teden, kjer si odbojkarji Astec Triglava želijo tudi obilo spodude s tribun tako v Kamnku, Ljubljani in tudi na finalu v Hočah. Za vse tiste, ki si tekem ne boste ogledali v živo, pa bomo s statistiko in rezultatom v živo skušali čim bolje ponazoriti dogodke na vseh treh prizoriščih.