V Prekmurju brez prave energije

Triglavani so morali v 4. krogu modre skupine Sportklub 1A. DOL na gostovanju v Murski Soboti priznati poraz Panviti Pomgrad z rezultatom 3:1 (-22, 23, 19, 21).

Trener Sašo Rop je po tekmi dejal: “Zmanjkalo nam je energije po nizu in pol. Domači so bili boljši, mučili smo se celo tekmo, a enostavno smo bili tokrat premalo sveži za kaj več. Panvita Pomgrad je ekipa, ki ve kaj dela in če nisi stoodstoten, je težko zmagati.”

Naslednja tekma Triglavane čaka že to soboto, 3. 2., ob 17:30 v ŠD Planina proti Calcit Volley. Pričakujoč obračun z vodilno ekipo iz Kamnika je domači trener komentiral: “Mi nismo v optimalnem stanju, Calcitova forma na tekmi z ACH Volley pa je bila brutalna. To je bil nivo za italijansko ali poljsko prvo ligo! Če želijo biti na koncu prvi, ne smejo izgubiti niti ene točke, zatorej jih pričakujemo v dobrem stanju. Upam, da nam na sobotni tekmi publika pomaga do dobrega rezultata. Na tekmo v Murski Soboti smo že pozabili. Delovali smo zelo nesveži in to je moja krivda.”